Условия за ползване и доставка

Срок на доставка

 

www.muhomorka.bg за времето на тестов период, доставя своите стоки за страната с помощта на куриерска компания Еконт или по Ваш избор.

 

Всеки артикул се доставя с възможността да бъде прегледан преди заплащане на наложен платеж.

 

За цялата страна доставката е в рамките на 24 часа в работни дни след потвърждаване на Вашата поръчка или в зависимост кога куриерската фирма посещава населеното място.

 

Цената за доставката е за сметка на клиента.

 

Извадка от Закона за защита на потребителите с последно изм. ДВ. бр. 23 от 27 март 2009г.

Чл. 55. (1) Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 7 работни дни, считано от датата на:
1. получаване на стоката от потребителя, когато са изпълнени изискванията на чл. 54 – за стоки;
2. сключване на договора, а когато задълженията по чл. 54 са изпълнени след сключването на договора – от деня на тяхното изпълнение, но не по-късно от срока по ал. 3 – за услуги.

(6) Доставчикът е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор.
(7) Потребителят е длъжен да съхранява получените от доставчика стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по ал. 1.

Начин на плащане

 

www.muhomorka.bg е в тестов период и Ви предлага;

плащане чрез наложен платеж
При попълване на поръчката си, ще получите Е-мейл на адресът, който сте посочили, когато поръчката Ви бъде потвърдена. След това представител на www.muhomorka.bg ще се свърже с Вас на посочения от Вас телефон за допълнителни уточнения на мястото и часа, на които да бъде доставена стоката и евентуално, за да се уточнят някои допълнителни детайли. Сделката ще приключи с доставка от куриер на мястото, което сте пожелали и плащане от Ваша страна на дължимата от Вас сума на куриера.

 

 

 

Как се поръчва

 

www.muhomorka.bg е в тестов период

 

Всеки клиент избрал артикул от www.muhomorka.bg може да направи поръчка независимо дали се е регистрирал, т.е. има потребителски профил или не.

 

Ако вече сте направили своят избор и сте решили да закупите стока от www.muhomorka.bg трябва да отидете на индивидулната страница на продукта който сте избрали и да кликнете върху бутона „Добави в количката“. Той ще Ви отведе на следващата страница, която дава статуса на вашата пазарска количка. Тук можете да коригирате артикулите и колиличествата, които сте заявили с бутона „Купувам“. Ако маркирате даден продукт и промените количеството на „0“ той ще изчезне от количката Ви. С помощта на бутона „Обновяване“ винаги можете да видите актуланото състояние на количката. Когато вече сте решили, че това са артикулите и количествата, които иската да купите в www.muhomorka.bg , трябва да продължите нанатък с помощта на бутона „Поръчка“.

Предходните действия Ви отвеждат на страницата, на която можете да коригирате адреса за доставка на поръчаната от Вас стока. Тук можете да добавите нов адрес за доставка.
Кликвайки върху бутона „Следваща стъпка“ Вие ще видите адреса и метода за доставка.
Кликвайки отново върху бутона „Следваща стъпка“ ще видите наименованието и цената на стоката, която сте поръчали заедно с цената на доставката и адреса за доставка. След внимателен преглед на тази информация, Вие може да добавите коментар към Вашата поръчка.Поставяйки отметка на бутона “Съгласен съм с условията“ и последващо натискане на бутона “Финализирай поръчката“ Вие ни изпращяте Вашата поръчка за избраната от Вас стока. Своевременно ще Ви бъде изпратен е-маил със Вашата поръчка.

Закупена стока може да бъде върната в срок от 7 работни дни от получаването, ако не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по член 55 от Закона за защита на потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача!

 

 

 

Рекламации

 

www.muhomorka.bg е в тестов период

 

Клиентът има право да откаже да получи заявената от него за покупка стока, когато;
- Доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед;
- При транспортирането стоката е била повредена по вина на Доставчика.

Заедно със стоката Клиентът получава и документ/фактура или касова бележка/, който има силата и на гаранционна карта.

 

Закупена стока може да бъде върната в срок от 7 работни дни от получаването, ако не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по член 55 от Закона за защита на потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача!

 

Условия при които www.muhomorka.bg не признава рекламация на закупена стока;

 

- При посочени непълени, неверени или грешени дани за адрес, телефонен номер или име при подаване на заявката, се счита, че същата е невалидна и за Доставчика не възниква задължение за нейното изпълнение.

 

- В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Доставчикът се освобождава от задължението си да достави заявената за закупуване стока.