Годеник в гаранция (2006)
Front Cover Book Details
Author
Имоджен Паркър
Publication Date 2006
Format Softcover
Publisher ИК ЕРА
Plot
Щастлива ли съм?
Дали човек си задава такива въпроси, когато е попаднал в задръстване, пътува във влака или въобще където и да е?
Знам каква съм. Аз съм обикновена, средностатистическа жена и ако се наложи да направя тест от типа ”Колко преуспяла си”, в общи линии ще изкарам отговор Б. Със сигурност няма да попадна в А - хора с блестяща кариера, високи постижения и лека склонност към невроза.
Но аз определено не съм и В - мързелива повлекана, за която официална вечеря означава да си вземе готова храна от закусвалня, но чете малките реклами за липосукция на гърба на всяко списание.
Без съмнение съм Б - отказвам цигарите един или два пъти в седмицата, за вечеря си поръчвам спагети и се записвам на курс по гимнастика, който обаче посещавам максимум веднъж, защото съвпада с любимия ми сериал по телевизията.
Винаги гледам нощните емисии на новините, а понякога дори се опитвам да взема становище по проблемите в Близкия Изток. Уви, все не мога да се съсредоточа, защото се чудя как ризата на репортера е чиста и бяла насред цялата онази военна обстановка.


Тази объркана изповед е на Линда – привлекателна брюнетка с прекрасна малка къща, работа, която обича, тревистозелен автомобил миникупър и... годеник в гаранция.
В стила на Катрин Елиът, англичанката Имоджен Паркър е нарисувала света на Модерната Жена в цялата му гама от смешно-тъжни житейски превратности.
Personal Details
Collection Status In Collection
Index 321
Read It Yes
Product Details
First Edition No
Rare No
Credits
Translator Емилия Колиброва
Cover Artist Димитър Стоянов - Димо